Susanne er gået på pension efter 22 år i Socialafdelingen, og derfor søger vi i Enheden for Længerevarende Indsatser en ny dygtig kollega pr. 1. februar 2025 eller hurtigst muligt derefter, som har lyst til at arbejde med mennesker med en varig fysisk og eller psykisk funktionsnedsættelse og deres pårørende og netværk.
Myndighedsafdelingen er organiseret i tre enheder. Enheden for Forebyggelse og Afklaring, Enheden for Midlertidige Indsatser og Enheden for Længerevarende Indsatser. Vi møder vores borgere med udgangspunkt i en recovery-orienteret og rehabiliterende tilgang, og vi er sammen med fire andre kommuner med i Social- og Boligstyrelsens partnerskabsprojekt Borgeren Ved Roret.
Vi har fokus på at indgå i et inddragende og virkningsfuldt samarbejde med borgerne, deres netværk og andre relevante samarbejdspartnere omkring borgeren. Vi er optagede af, at vores indsatser virker efter hensigten, og vi arbejder målrettet mod størst mulig selvhjulpenhed og rehabilitering for vores borgere. Vi udreder alle borgere efter voksenudredningsmetoden (VUM 2.0).
I Enheden for Længerevarende Indsatser har vi ansvaret for de borgere, som har brug for en indsats fra Socialafdelingen hele deres liv, herunder for eksempel et botilbud, socialpædagogisk støtte og dagtilbud.
I sagsporteføljen til denne stilling, er der pt. en stor del af borgerne, som lever med erhvervet hjerneskade eller demens. Du vil derfor arbejde tæt sammen med Frederiksberg Kommunes hjerneskadekoordinator, som du også vikarierer for ved ferie mm. Du vil også arbejde tæt sammen med Socialafdelingens 5 neuropædagogiske hjemmevejledere.
Vi har et tæt og godt samarbejde med kommunens bo- og dagtilbud på voksenområdet, og vi har en meget stor del af vores borgere i egne tilbud.
Som afdeling lægger vi vægt på, at der er plads til sparring, vidensdeling og til at hjælpe hinanden i hverdagen. Vi har travlt, men vi har også plads til humor og god omgangstone, og vi lægger vægt på et godt arbejdsmiljø.
Dine arbejdsopgaver vil være:
Vi forventer at du:
Vi tilbyder:
Vil du vide mere?
Så er du velkommen til at ringe til Enhedsleder Hanne Frøsig på 28 98 31 81 eller Hjerneskadekoordinator Stine Jarl på 28 98 50 54.
Løn og ansættelsesforhold
Ansættelse sker efter gældende overenskomst med Dansk Socialrådgiverforening, Frederiksberg Kommune Kommunal Forening eller anden forhandlingsberettiget organisation. Lønnen forhandles efter principperne om Ny løn.
Arbejdstiden er 37 timer om ugen med flekstidsordning.
Ansøgning
Ansøgningen sendes via Frederiksberg Kommunes hjemmeside, hvor du bedes ansøge om den ledige stilling fra selve stillingsopslaget. Vedlæg CV og kopi af eksamenspapirer.
Ansøgningsfristen er tirsdag den 14. januar 2025, og vi forventer at afholde samtaler mandag den 20. januar 2025.
Frederiksberg er en levende by med et dynamisk bysamfund. Byens sjæl bygger på vores historie og klassiske arv og er med til at præge den spændende udvikling af Frederiksberg som en grøn, sund og pulserende del af Hovedstaden.
Vi er en moderne kommune, der betjener 104.305 borgere. Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, handicap, race, hudfarve, religion eller tro, politisk anskuelse, seksuel orientering, kønsidentitet, kønsudtryk eller kønskarakteristika eller national, social eller etnisk oprindelse.