Administration

Vi er passionerede
Vi giver omsorg og pleje hvor det behøves
Vi skaber resultater
Vi har sammenhold og hjælper hinanden
Vi er eksperter
Vi er specialister indenfor vores område
Vi har det sjovt
Vi har et uformelt arbejdsmiljø og vi dyrker det sociale

Som ansat i en administrativ stilling er du med til at gøre Frederiksberg til en af de bedste byer at leve, bo og drive virksomhed i. Du bliver en del af en stor organisation med mange muligheder for at udvikle sig fagligt og personligt. Uanset om du arbejder med økonomi, IT, borgerservice eller noget helt fjerde er der mange dygtige kollegaer, som du kan samarbejde med om opgaverne og sparre med i det daglige. Det giver høj kvalitet i administrationen og er en del af det, som gør det sjovt at arbejde her hos os.

I Frederiksberg Kommune løser vi mange opgaver i fællesskab, og der er altid hjælp at hente hos kollegaerne og chefen – også i svære situationer. Vi passer godt på hinanden, og uanset hvor i organisationen vi arbejder, er vi sammen om målet, nemlig at levere den bedste service til byens borgere. Der kan være travlt i perioder, og det stiller krav til dig som medarbejder. Til gengæld får du gode kollegaer, dygtige ledere og meningsfulde opgaver, som gør det rart, sjovt og spændende at arbejde her hos os.

Læs mere
Frederiksberg Kommune
Frederiksberg Rådhus
Smallegade 1
2000 Frederiksberg

CVR   11259979
Frederiksberg Kommune ønsker at fremme ligestillingen og opfordrer derfor alle kvalificerede til at søge uanset alder, køn, religion, etnisk tilhørsforhold eller handicap.